Over CityMates

CityMates is er voor diegene die het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten en samen met een groep op pad te gaan.

CityMates organiseert sinds 2007 stadswandelingen, weekendjes weg en stedentrips in binnen- en buitenland. De meeste deelnemers boeken alleen. Daardoor vindt iedereen snel aansluiting in de groep.

Waarom gaan mensen mee?
Mensen kiezen voor CityMates om samen op pad te gaan

  • “Soms wil ik gewoon lekker wandelen of iets anders doen, en niet per se altijd met mijn vrienden of kennissen. Die hebben ook een druk sociaal leven.”
  • “Ik kan mij heel goed alleen vermaken, maar niet alles wat ik leuk vind, wil of durf ik alleen te doen. Soms is het leuker of makkelijk om met anderen activiteiten te ondernemen en CityMates organiseert alles dan lekker helemaal perfect.”
  • “Erg leuk om met een aantal mensen, die je helemaal niet kent, gezamenlijk op te trekken.”
  • “Dit is en blijft leuk, ook al doe je het met totaal onbekende mensen, je deelt de aandacht voor de stad én voor elkaar.”

Bekijk hier ons programma of boek meteen een uitje.

Ontmoeten
Een stadswandeling of reis met CityMates is een gemakkelijke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor de gezelligheid – niet voor een relatie.

Geen verplichte 1-persoonskamertoeslag
Bij CityMates kun je een kamer op indeling boeken. Vanzelfsprekend kamers met aparte bedden en een kamer delen met iemand van hetzelfde geslacht…

Wie is CityMates?

Astrid Feijen is de drijvende kracht achter CityMates. Voor CityMates zet ze haar jarenlange toeristische ervaring in voor haar favoriete doelgroep: de individuele reiziger.

CityMates aanbod
Meer dan Netwerken
Meer dan Netwerken

Meer dan Netwerken - actie

Bedrijfs- en familieuitjes
Bedrijfs- en familieuitjes