Meer dan Netwerken

Meer dan Netwerken is een initiatief van Mirjam en Astrid. Zie programma voor meer informatie.
Onderstaand beknopt de informatie en de actie

1.       Speel het ondernemerspad - 10 januari
Netwerken is fun, ervaar het zelf. Op donderdagavond 10 januari organiseert Meer dan Netwerken voor ondernemers het interactieve ondernemersganzebord.

2.       Meer dan Netwerken - 1 februari
Op vrijdag 1 februari organiseren wij weer een bijeenkomst met Meer dan Netwerken, een ochtend waarin werkt aan je netwerk en je bedrijf tegelijk. Met een kleine groep ondernemers stap je uit de waan van de dag, sta je stil bij je eigen doelen/ vraagstuk en kun je daarna weer de juiste stappen zetten. Met elkaar kom je sneller verder en bouw je waardevolle relaties op die jou en je bedrijf helpen groeien. Laagdrempelig, interactief en gezellig, op de prachtige natuurrijke locatie in Gendt.

3.      Meer dan Netwerken: stilstaan bij 1e kwartaal
Ook op vrijdag 22 maart organiseren we een Meer dan Netwerken-dag. Deze keer een hele dag ter afsluiting van het eerste kwartaal. Een mooi moment om bij stil te staan, successen te vieren, te leren van elkaar en om ook weer nieuwe doelen te formuleren die je richting geven. Terwijl je werkt aan het vergroten van je netwerk, werk je ook aan je bedrijf. Ben jij erbij?

ACTIE 

Boek je voor de Kerst tegelijk de 3 bijeenkomsten, dan betaal slechts € 175,- excl. btw en ontvang je tevens ook nog van ons een “persoonlijk cadeau”

Je kunt hierbij kiezen uit:
-   een gesprek van 1,5 uur met Mirjam: uit de waan van de dag en met afstand letterlijk kijken naar je bedrijf/ vraagstuk en al spelenderwijs tot antwoorden komen
-   of 1,5 uur met Astrid aan de wandel, sparren, een frisse neus halen en actief in beweging in de stad of de natuur
 
Deze informatie kun je ook terugvinden op https://www.burosprint.nl/meer-dan-netwerken/ 
Tevens kun je ook aanmelden via de site.

Een mooie decembermaand gewenst en succes met alle plannen.

CityMates aanbod
Meer dan Netwerken
Meer dan Netwerken

Meer dan Netwerken - actie

Bedrijfs- en familieuitjes
Bedrijfs- en familieuitjes