* Meer dan Netwerken - dag

Ook op vrijdag 22 maart organiseren we een Meer dan Netwerken-dag. Deze keer een hele dag ter afsluiting van het eerste kwartaal. Laagdrempelig, interactief en gezellig, op de prachtige natuurrijke locatie in Gendt.

Een mooi moment om bij je bedrijf stil te staan, successen te vieren, te leren van elkaar en om ook weer nieuwe doelen te formuleren die je richting geven. Terwijl je werkt aan het vergroten van je netwerk, werk je ook aan je bedrijf. Ben jij erbij?

Meer dan netwerken is een samenwerking van Mirjam de Nooij-Wittenberg (Buro Sprint) en Astrid Feijen (CityMates).

Wij geloven in het opbouwen van waardevolle relaties door interactie – actief bezig zijn en doen. Kleinschalig, met diepgang, gezelligheid én in een inspirerende omgeving. Zo leer je elkaar kennen, krijg je eigen inzichten en kun je elkaar helpen. Mede hierdoor ontstaan waardevolle relaties die leiden tot een netwerk met meer opdrachten en klanten.

Werkwijze
In een kleine groep van 12 ondernemers zorgen wij voor een kennismaking op een informele en speelse wijze. Wij stimuleren de interactie met werkvormen waardoor er gesprekken ontstaan die ergens over gaan. 

Met een kleine groep ondernemers stap je uit de waan van de dag, sta je stil bij je eigen doelen/ vraagstuk en kun je daarna weer de juiste stappen zetten. Met elkaar kom je sneller verder en bouw je waardevolle relaties op die jou en je bedrijf helpen groeien.

In deze natuurlijke en inspirerende omgeving ga je het weekend in vol energie en ben je minstens 10 waardevolle relaties rijker. Dat is meer dan netwerken. Dat is waardevol.

Voor wie
Voor ondernemers die houden van diepgang en interactiviteit. Voor waardevolle relaties.
 
Praktisch
Wanneer: vrijdag 22 maart
Tijd: 09.45 tot 17.00 uur
Locatie: Piramide aan de Waal, Gendt (Gelderland)
Prijs: € 99,- excl btw, inclusief koffie, thee, lunch en borrel

Nb: carpoolen vanaf Arnhem of evt. andere plaats in overleg vaak mogelijk

We houden het kleinschalig met 12 ondernemers. Wees er snel bij want vol=vol

Meer weten ?
Bel/mail gerust.

Datum Prijs Opmerking
vr 22-03-19 vanaf € 99,00 -
CityMates aanbod
Meer dan Netwerken
Meer dan Netwerken

Meer dan Netwerken - actie

Wintersportweekend
Wintersportweekend

nog 1 plaats

Bedrijfs- en familieuitjes
Bedrijfs- en familieuitjes